dinsdag 15 september 2015

We hebben een drukke week (met veelal leuke dingen) afgesloten met een drukke middag. Terwijl hoefverzorger Fred ieder moment kon komen, belde de grasdrogerij, dat hun chauffeur onderweg was naar ons. Vorige week hebben we nog 2 percelen gemaaid, en naar de grasdrogerij laten gaan. Vandaag is dat in de vorm van prachtige producten terug gekomen. Van het ene perceel hebben we in grote balen laten persen.
Van het andere perceel hebben we grasbrokjes laten maken.
Zulke grasbrokjes is voor ons volledig nieuw. Nu maar hopen dat de paarden het lekker vinden, want we hebben ongeveer 165 van deze zakken, die plusminus 30 kilo per zak bevat. De grote balen van de grasdrogerij hebben we al vaker gehad, daarvan weten we dat de paarden dat erg lekker vinden, dus dat komt wel op.

Afgelopen weekend heeft Bert ook nog tijd gevonden om de verhardingen weer eens wat van het zand te ontdoen. 9 van de 15 paarden stonden op de wei, dus hij had flink de ruimte.
Het stuk pad achter huis langs is snel behoorlijk nat, maar dat lijkt zo weer even iets beter.
Tot slot een mooie foto van de 2x3 musketiers. Die stond op de camera, ergens genomen in de afgelopen drukke dagen. Te mooi om hier niet te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten