vrijdag 24 april 2015

Eigenlijk gaat Orion alleen maar 's nachts naar binnen, omdat hij denkt dat hij niet zonder Do kan. Vorig jaar was dat misschien ook wel zo, omdat hij hier toen nog niet zo lang woonde. Maar we wilde nu toch graag gaan proberen, of hij zich 's nachts bij de anderen aan kan sluiten. Daarom hebben we hem gisteravond buiten gelaten. Het eerste uur vond hij dat een groot drama, maar gelukkig werd hij daarna toch een stuk rustiger, en ging hij lekker bij Falco samen uit een hooibak eten.
Falco moet het nu 's nachts ook weer zonder zijn vriendin stellen, want we hebben na 2 nachten besloten, dat Shanti toch beter 's nachts naar binnen kan. Ze eet overdag niet echt voldoende hooi, en nu dan 's nachts ook niet meer in de groep. Die kunnen we toch beter individueel bij gaan voeren, lekker rustig in haar stal 's nachts.
De grote wisseltruc van gisteravond was dus; Orion buiten blijven, en Shanti in zijn stal. Dan mogen Do en Shanti elkaar 's nachts gezelschap houden, net als Orion en Falco. En als Do en Shanti (en Naffi en Sanne) 's morgens vroeg weer buiten komen, worden ze weer blij begroet door Orion en Falco, en kunnen ze overdag lekker samen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten