woensdag 6 maart 2013

Nog geen bericht van de gemeente, terwijl ze gister of vanochtend van zich zouden laten horen. Het vertrouwen in de gemeente was al gezakt tot het 0-punt, maar ze hadden het nog iets terug kunnen winnen, door de deal tussen de wethouder en Bert te bevestigen. Maar helaas. Het enige waarin ik bij hun nu nog vertrouwen heb, is dat ze heel erg goed zijn in blijven tegenwerken terwijl ze het steeds weer laten lijken op meewerken.
Maar vanmorgen was speciaal voor mij het liedje op de radio: 'don't let yourself hurt'. Dus we gaan het zelf maar weer maken vandaag, en geven alle aanwezige wezens hier het onvoorwaardelijke vertrouwen en de liefde die ze verdienen.
Het is vandaag zulk lekker weer (de afgelopen dagen hadden we hier nog een te koude oosten wind) dat alle dekens af kunnen. Filon z'n deken was al af, maar die van Sanne moest nog, toen ze al uitgebreid begonnen te kroelen. Ik kon alleen Sanne haar buiksingels maar los krijgen, door er in vertrouwen tussen te kruipen. Maar zoals hierboven op de foto, was nog niet voldoende, zo kreeg ik ze nog niet los. Er zat niet anders op dan er echt helemaal tussen te gaan staan.
Dankjewel aan allemaal, dat wij van jullie onvoorwaardelijke liefde terugkrijgen, en dat jullie ons vertrouwen niet beschamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten