zondag 30 december 2012

Gister is vriendin Anneloes hier geweest. Zij is in september begonnen aan haar opleiding tot dierfysiotherapeut. Voor deze opleiding heeft ze nu een opdracht om een aantal paarden op stand te beoordelen, en daar een mooie presentatie van te maken. Omdat er veel met 'gewone' warmbloedpaarden wordt gewerkt, leek het haar leuk om ook wat paarden van een ander ras te beoordelen. Ze had daarom gevraagd, of ze één van onze Tennessee Walkers mocht doen. Ik had Dean daarvoor in gedachten, omdat die volgens mee de meest rastypische bouw heeft. Maar toen Anneloes er was, stond Nilam vooraan bij het hek, om Anneloes heel hartelijk welkom te heten. Daarom hebben we die maar genomen. Moest hij eerst nog even helemaal gepoetst worden, want voor haar presentatie moest Anneloes het paard op de foto zetten, van alle vier z'n kanten. Die poetsbeurt vond Nilam niet erg, dat had hij er wel voor over. Ondertussen was Dean toch ook maar naar het hek gekomen, om dit allemaal te bekijken. Je zag hem denken; dus daarvoor was je mij net ook aan het poetsen. Dus Dean mocht ook nog op de foto van Anneloes. Zo heeft ze 2 Walkers met een heel verschillende bouw voor haar opdracht.
Na Dean mocht Tyshock nog. Dat had ik vantevoren met Charlotte overlegd. Want als Anneloes dan graag iets anders beoordeeld dan een warmbloed, dan hebben we hier ook nog een mooie Irish Draught. Dat ras heeft vast niemand anders van haar studiegenoten.
We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe de foto's zijn geworden, en hoe de presentatie er straks uit zal zien.

1 opmerking:

  1. Bedankt Monique, Bert en Charlotte voor het lenen van jullie kanjers! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte hoe het wordt. En leerzaam is het zeker :)

    BeantwoordenVerwijderen