dinsdag 5 december 2017

Het laatste uurtje dat de paarden buiten waren, hebben we Chico in de groep geïntroduceerd op het pad. En wat ging dat mooi rustig!
Lucas stond met Roots en Omara vlakbij de ingang, zodat die als eerst kwamen kijken en neuzen.
Al snel ging Chico achter de schuur langs naar voren, om de boel daar te verkennen.
Dat was niet zo interessant, dus kwam hij weer terug, terwijl Lucas hem achter weer opwachtte.
Nog even weer neuzen met Lucas,
en de hooibak inspecteren.
Om vervolgens naar de andere kant te gaan. Daar was méér te beleven, want daar werd Chico opgewacht door Candy, Orion M, Ramiro en Xavi.
Candy hoeft niet te neuzen, net als Roots en Omara. (doen merries dat soms niet?) Haar mannen daarentegen gingen wel allemaal kennismaken. (je ziet van Chico alleen de staartflap van z'n deken, tussen Ramiro en Xavi)
Als dat klaar is, gaat Chico achterwaarts tussen de anderen vandaan, om verder te gaan met z'n verkenningstocht.
Dit groepje gaat met Chico mee hiervoor.
Ze gaan tot ongeveer het midden van dat voorpad
En keren dan weer om. Morgen verder dan maar.
Candy en haar mannen blijven weer achter de paddock, terwijl Chico verder terug gaat naar de ingang. Daar krijgt hij heel even de tijd om na te denken over alle nieuwe indrukken.
Dan komt Nilam naar hem toe voor nadere kennismaking.
Die beide staan binnen enkele minuten te kroelen en te spelen.
Tot slot komen Jake en Naffi ook daar naartoe, omdat het bijna tijd is om naar binnen te gaan. Dat vond ik een spannend moment, want ik verwachtte een heftige confrontatie tussen Jake en Chico. Ze hebben elkaar de afgelopen 2 weken ongelofelijk staan imponeren over de draad heen. Het ging nu heel snel, heel even hard tegen hard, en gelukkig zonder verwondingen. Toen droop Chico af, nog even naar achter de paddock. Het ging te snel, en heel even niet zo leuk, om die confrontatie op de foto te zetten. Dus ik kon de camera wegleggen, en de paarden binnen gaan halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten