maandag 10 juli 2017

Op het eerste gezicht, bij vluchtige waarneming, lijkt het alsof we de moeilijkheidsgraad nog wat opgekrikt hebben, voor de herkenning tijdens de spokenparade. Al het rondvliegend gespuis is zo agressief, dat ook iedereen nu een vliegenmasker op heeft. Maar bij heel even iets beter kijken, houden we toch nog vrij makkelijk iedereen uit elkaar.
Candy, Orion M, Ramiro en Xavi zijn allemaal behoorlijk verschillend aangekleed.
Do en Shanti staan samen op de wei, en zijn ook zeer herkenbaar.
Naffi en Jake bieden geen problemen in hun eczeemdeken. Jake heeft niet snel last van de vliegen, waardoor we met hem heel lang kunnen wachten voordat hij de grote vliegendeken op hoeft. En Naffi draagt een volledig andere kleur dan de rest. (en draagt die deze maanden altijd, 24/7)
Bij Orion, Roots en Omara gaat het iets lastiger worden. Nilam en Roots lijken erg op elkaar als ze verkleed zijn. En Orion, Omara en Dulana zijn allemaal voskleur met een bles, en hebben allen dezelfde outfit. Ze hebben alleen verschillende kleuren benen; Orion 3 witte benen, Omara 4 witte benen, en Dulana geen (die heeft alleen wat witte sokjes).
Als Nilam en Dulana zo mooi samen blijven, en Orion, Roots en Omara als trio bij elkaar, dan houden ze het sowieso al wat simpeler. Vandaag hielden ze zich daaraan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten