maandag 11 juli 2016

Wat woensdag een dipje was bij Fres, was vrijdag een forse dip, waar behandeling door een dierenarts voor nodig bleek. Het lijkt of we daar op tijd bij waren, en dat ze daar sinds gister goed doorheen is. Gistermiddag wilde ze graag met de rest mee, weer van de wei af, en we zijn op ons gevoel afgegaan, dat dat wel weer zou kunnen. Daardoor kon ze vanochtend vanaf het pad, samen met Do onze gasten uitzwaaien.
Net als vorig jaar was Dominique weer met Margje op trektocht. Deze keer met een andere vriendin Rachelle, met haar paard Babisch. Zaterdag zijn ze hier naartoe gekomen vanuit Balloo. Gister hebben ze een tocht gemaakt hier in de omgeving. En vandaag zijn ze terug gereden naar Balloo.
Doordat ze best vroeg moesten vertrekken, konden ze onze nieuwe bewoners niet ontmoeten, wat ze wel erg jammer vonden. Nu moeten zij het eerst ook met deze foto's doen van Max:
... Die zijn nieuwe wereld gelijk ging ontdekken, in tegenstelling tot Sam en Lotte, die vanmiddag nog 'de kat uit de boom moesten kijken'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten