zaterdag 2 februari 2013

Danielle gaat ons af en toe helpen bij de paarden, vandaag voor het eerst. Ze is pas in Dwingeloo komen wonen, en is hier geweest te vragen of ze wat mocht helpen met de paarden. Ik kreeg het gevoel, dat we wel een klik hadden, en dat ze een beetje op dezelfde manier met paarden omgaat, zoals wij dat graag ook doen. Dus het leek ons een goed idee. Ze was er vanochtend al, en heeft eerst geholpen met het uitmesten van de stallen, en vanmiddag zijn we lekker samen met de paarden bezig gegaan. Omar en Jake waren allebei al een tijd lang niet mee geweest naar het bos, en ze gaven al steeds aan, dat ze het de hoogste tijd vonden dat dat er weer eens van ging komen. Nadat we ze eerst geborsteld hebben
zijn we aan de wandel gegaan. Het gaf nog wat opstartproblemen, want onze grootste boef Jake probeert bij iedereen of hij ook wat anders kan doen dan jij van plan was.
Daarom hebben we gelijk maar geruild, dat ik met Jake ben gaan lopen, en Danielle met Omar. Omar en Jake waren sowieso allebei best uitgelaten vrolijk, waardoor we onze handen er op deze manier vol genoeg aan hadden.
Na terugkomst zijn we gewapend met borstels het pad op gegaan. Onder andere Joy heeft even flink genoten van een borstelbeurt. Je maakt het natuurlijk als paard ook niet elke dag mee, dat je aan twee kanten tegelijk geborsteld wordt.

Ondertussen genieten Jake en Dean mee met de cameraman Bert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten