zondag 19 november 2017

Vanochtend dachten we dat onze dag heel anders zou gaan verlopen dan we van te voren gedacht hadden, doordat Do zich niet helemaal lekker voelde. Met wat extra vertroeteling en een injectie van de dierenarts ging het toch vrij snel weer goed met hem. Daardoor konden we vanmiddag gewoon volgens planning onze nieuwe bewoner laten komen. Welkom Chico!
Hij mag eerst een paar dagen wennen aan z'n nieuwe omgeving, op de binnenweide. Daar kan hij alles om zich heen goed bekijken. Ondertussen lekker gras eten, en over de draad kennismaken met z'n nieuwe kuddegenoten.
Nilam komt als eerste heel dichtbij neuzen.
Laat op de middag was ik net te laat met de camera, toen Roots, Omara en Lucas bij Chico waren geweest.
Ook voor Orion M was ik te laat. Die was al op weg naar voren, om naar binnen te gaan. Candy (op de foto achter Chico, niet te zien) Ramiro en Xavi heb ik nog wel op de foto dat ze gingen kennismaken.
Dat was maar net op tijd, want Candy nam snel daarna de mannen mee, om ook naar binnen te gaan.
Zo hebben ze Chico dat gelijk kunnen leren, hoe dat gaat als ze naar binnen komen. Chico kan nu vanaf de weide nog rechtstreeks naar voren gaan. Maar als hij binnenkort in de groep staat moet hij het net als de rest gaan doen, en dus even omlopen over het pad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten