woensdag 10 mei 2017

Vriendschappen

De integratie van Omara gaat leuk. Er bloeit een mooie liefde tussen Roots en Omara. Of dat zo blijft kunnen we natuurlijk nog niet zeggen, daarvoor woont Omara hier te kort. Maar voor nu is het mooi om te zien.
Met de komst van een nieuw kuddelid, en deze keer bijna gelijktijdig het vertrek van eentje, moet iedereen weer een nieuw plekje 'veroveren'. Daardoor begint er nu ook een nieuwe liefde te ontstaan tussen de beide schimmels. Het is een mooi koppeltje, de al-jaren-spierwitte en de nog-lang-niet-witte.
Do en Orion zijn weer onafscheidelijk. Totdat Do naar binnen gaat voor de nacht, en Orion nu buiten blijft 's nachts. Gisteravond, de eerste avond dat ze werden gescheiden, vond Orion dat erg moeilijk. Vanochtend waren Do en Orion allebei heel blij dat ze elkaar weer zagen. Orion stond aan de andere kant toen ik Do buiten bracht, en ik riep hem daarom even. Gelijk kwam er een hinnik, om vervolgens over en weer hinnikend naar elkaar toe te lopen. Vanavond ging het al wat makkelijker, en ontpopt de allemansvriend in Orion zich weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten