maandag 1 mei 2017

Begin van de middag wilden we Omara op het pad zetten, maar wij hoefden dat niet te doen aan het halster, want ze kwam er zelf al aanlopen, en stapte zo door het poortje heen het pad op. Ze sloeg linksaf, om aan haar verkenning te beginnen. Daar kwam ze als eerste alleen Lotte tegen.
Orion M, Ramiro, Candy en Xavi waren bij de hooibakken achter de paddock, maar die verlieten ze graag om nader kennis te maken met Omara.
Na wat heen en weer lopen op deze hoek, begon de rondleiding.
Even verderop, midden op het pad langs de zijweg, stopt elke nieuwkomer, kijkt verschrikt op, en wil even niet verder. Xavi weet dat nog goed en steunt Omara op dit punt.
Dan stapt ze toch verder, maar ineens gaat niemand meer met haar mee. Op het achterpad kijkt ze nog even achterom, maar ze komen echt niet. Dan gaat ze maar alleen verder.
Om aan de andere kant Jake, Nilam en Dulana te ontmoeten.
Even snuffelen, en weer verder. Dan is het al tijd, om te kroelen met Jake.
Totdat Do en Orion van de andere kant komen aanwandelen. (over die beide hieronder zo nog even)
Dan vindt iedereen het tijd om weer over te gaan tot de orde van de dag. Omara weet nu waar het eten en drinken is, en doet lekker mee met de rest.

Dan nog even over Do en Orion. Die zijn langere tijd niet echt samen geweest, omdat Do overdag op de weide staat. Orion was daarom steeds samen met Melissa, maar die is helaas afgelopen vrijdag verhuisd. Daardoor wilden Do en Orion nu zo graag weer bij elkaar zijn, dat we besloten hadden Do vanmiddag ook op het pad te laten gaan. We moeten maar even gaan bedenken hoe we dat gaan doen met Do z'n eten. Want omdat hij helemaal geen hooi meer eten kan, en op deze manier geen gras meer eet, moeten we een nieuw voerschema voor Do gaan maken. Die beide uit elkaar halen lijkt in ieder geval even geen optie de komende dagen, dus gaan we kijken of hij weer een middagmaaltijd oude-paarden-prut wil eten. Geniet mee van onderstaande foto, en bedenk daarbij, dat Do overmorgen 32 jaar wordt!
Zo zijn ze minutenlang samen bezig geweest, om vervolgens heerlijk samen Jut en Jul te spelen.
Oude liefde roest niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten