zondag 27 maart 2016

Gelukkig is de koorts bij Thyrla niet terug gekomen. Gisterochtend is ze nog wel eerst even op stal gebleven, ze was nog erg moe. Maar gistermiddag heeft Letty een stukje met haar gewandeld.
Daarna hebben we de paddock in tweeën gedeeld, zodat Thyrla bij Sanne in de paddock kon.
Vorige week, toen Thyrla in de paddock was, hadden we Sanne die paar dagen bij de groep op het pad gedaan, maar dat was haar niet helemaal goed bekomen. Sanne had afgelopen winter een peesblessure gehad, waardoor we haar veel in de paddock hadden. In eerste instantie genas dat goed, maar een poosje geleden ging ze toch weer slechter lopen, en werd het been dikker. De dagen dat ze vorige week in de groep is geweest, hebben die verslechtering fors erger gemaakt, waardoor we dat nu niet opnieuw aandurven. Ondanks paddock-arrest heeft ze altijd voldoende gezelschap.
Melissa gaat gestaag door met haar integratie. Af en toe staat ze een poosje in haar eentje bij te komen, maar daar geniet ze van. En het is zo mooi, dat dat kan op het 552 meter lange pad.
Ze gaat nog niet echt zelf naar een hooibak toe om eens even wat te eten. Daarom helpen we haar daar een beetje mee. Zoals op deze foto is er wel een hooibak vrij, maar met Omar en Jake bij de andere is het nog niet altijd makkelijk.
En een mooie foto, tussendoor gemaakt, van Do, Tyshock en Orion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten