dinsdag 11 augustus 2015

Orion kopieert Uzie wel heel erg. Van Uzie schreef ik op 25 juli, dat hij nog niet samen bij iemand bij een hooibak durfde, en op 26 juli kon ik hier de foto zetten, dat hij met Falco en Candy samen bij dezelfde bak stond. Zo schreef ik gister over Orion, dat hij nog niet samen met iemand bij de hooibak durfde, en vanochtend:
En het is zelfs met dezelfde paarden!

De schaapskudde mocht vandaag weer een poosje grazen op de brink, en het is me deze keer wel gelukt foto's te maken van de langstrekkende kudde.
Er kwamen nog 6 paarden van achter aan gerend, om dit mee te maken, maar daar ging het een klein beetje mis. Het werd Ramiro even teveel, die sprong over/door het draad naar de binnenwei. Gelukkig dus geen echte uitbraak, maar toen hij in de gaten kreeg, dat hij daar in z'n eentje was, moesten wij onze rust goed bewaren, om hem daar weer weg te krijgen en bij z'n vrienden terug te brengen.
Toen de schapen terug kwamen stonden ze met z'n allen op de wei, dat maakte het allemaal wat ontspannener, en kon iedereen 'gezond' nieuwsgierig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten