zondag 1 oktober 2017

Trouw en ontrouw

Afgelopen week was Candy veel alleen bij Lucas. Als Lucas 's nachts op stal ging, vonden haar andere mannen het prima dat ze dan weer bij hen was. Ze sloot zich dan zo weer aan bij Orion M, Ramiro en Xavi, zonder problemen.
Gister werd Roots echter hengstig, en was ze daardoor ineens helemaal verliefd op Lucas. Gisterochtend gaf dat nog wat strijd, omdat Orion en Omara in eerste instantie bij Roots wilden blijven, terwijl ze zelf steeds naar Lucas toeging. In eerste instantie had Lucas niet zoveel zin in al dat gedoe, maar Roots dacht dat de aanhouder wel zou winnen. En Orion en Omara vonden op een gegeven moment dat ze het maar moest uitzoeken. Vanaf toen stonden Lucas en Candy bij de ene hooibak naast de paddock, en Roots bij de andere hooibak daar. In de loop van de dag verschoof Lucas z'n aandacht van Candy naar Roots, maar zijn ze totdat Lucas naar binnen ging, toch min of meer met z'n drieën gebleven. Daarna sloten beide dames zich wederom aan bij hun 'oude vrienden'.
Vandaag hield Candy het voor gezien met Lucas, en is ze de hele dag bij haar andere mannen gebleven. Roots daarentegen is maar één keer met Orion terug gegaan naar Omara, toen die haar ophaalde. Maar eenmaal daar, keerde ze zich gelijk om, en ging weer naar Lucas. Gelukkig voor Roots roest oude liefde niet, en werd ze zeer warm onthaald door Orion en Omara, toen we Lucas ophaalden naar binnen.
Omdat Lucas hier nog maar zo kort woont laten we hem nog niet buiten 's nachts. Bovendien zal het niet zo heel lang meer duren, voordat iedereen weer 's nachts naar binnen gaat. Dus waarschijnlijk laten we het ook maar zo voor de rest van dit seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten